Farreras Nadal a FIMMA Maderalia

La setmana passada, del 14 al 17 de maig vam assistir a la 40a edició de Fimma Maderalia. Aquesta ha estat la primera vegada que hem tingut estand propi en aquesta fira de renom internacional, amb l’objectiu d’exposar les nostres principals col·leccions i novetats entre les marques amb més prestigi del sector.

Amb el canvi de direcció de l’empresa, a Farreras Nadal tenim la voluntat d’introduir innovacions en el territori espanyol important nous productes.
Això ens porta a poder oferir més alternatives als nostres clients i trobar nous distribuïdors disposats a augmentar la seva gamma, tant a nivell de qualitat com exclusivitat.

Aquest ha estat un dels principals motius pels quals hem format part d’aquesta Fira de València, amb l’objectiu de donar a conèixer l’inici d’un nou projecte que sota el nom de Representaciones by Farreras Nadal, vol mostrar i oferir productes innovadors i exclusius.
La nostra intenció és continuar creixent de forma gradual i sostenible arreu de la península i crear vincles reals amb nous professionals del sector.

Durant la fira, per una banda, vam presentar els nostres taulers tricapa i monocapa de lama sencera, un material realment resistent i amb diversos gruixos disponibles. També vam estar mostrant el paviment de fusta flotant Požgaj i el paviment resistent a l’aigua de Lalur (terra vinílic SPC) i Lalur Rocamadera (terra vinílic amb xapa de fusta), aquest últim incorpora un sistema innovador que combina la durabilitat de la pedra calcària amb la bellesa de la fusta.

Així mateix vam exposar la nostra col·lecció de Melamines FN Soul amb porus sincronitzat i gran textura, un total de sis referències de disseny que proporcionen l’aparença i la textura de la fusta.

L’acollida d’aquesta edició ha estat realment positiva, han estat molts els qui s’han apropat al nostre estand per conèixer, no només els nostres productes, sinó també l’essència de la nostra marca, la nostra trajectòria i els propòsits que perseguim a Farreras Nadal, sense oblidar mai els nostres valors de sempre.

Un total de quatre dies realment profitosos, on hem pogut compartir impressions i conèixer a professionals del sector realment interessants amb qui a dia d’avui, ja s’estan creant sinergies realment positives.

Si creus que aquest nou projecte pot encaixar amb el que estàs buscant, estarem encantats d’explicar-te’n tots els detalls sense cap mena de compromís.