Lalur Rocamadera: El futur dels terres de fusta

La bellesa de la fusta natural és innegable. El paviment de fusta natural aporta calidesa, comoditat i elegància a qualsevol ambient de la llar. No obstant això, el manteniment d’aquest tipus de terra a vegades es converteix en un obstacle per a molts i és aquí quan us presentem el parquet Lalur Rocamadera.

Què és el Lalur Rocamadera?

Lalur Rocamadera és l’evolució mateixa de la fusta. Per què? Perquè resol tots els problemes associats amb els parquets de fusta tradicionals sense deixar de banda el seu encant natural i la seva comoditat.

Aquest innovador sistema combina el millor de dos mons en un sol producte: la durabilitat de la pedra calcària i la bellesa de la fusta. Per una banda, està compost per una capa de carbonat de calci que li aporta rigidesa i resistència, i per l’altre, per una xapa de fusta de Roure Europeu que li dona una aparença natural i càlida al tacte.

A més, compta amb una manta d’última tecnología ixpe que evita la seva biodegrabilitat i redueix el soroll ja que funciona com un aillant acústic.
També compta amb una capa superior per protegir la fusta del desgast i la llum solar.

Avantatges del Lalur Rocamadera vers la Fusta Sòlida

1. Instal·lació Senzilla: Amb el sistema Click 5G, la instal·lació de Rocamadera és ràpida i sense complicacions. No cal utilitzar cap mena d’adhesius addicionals i a diferència de la tarima massissa pot instal·lar-se ràpidament.

2. Manteniment Mínim: Lalur Rocamadera no necessita manteniments. Les lames són altament resistents a l’abrasió i al desgast, i es poden reemplaçar fàcilment sense afectar la resta del terra.

3. Resistència a la Humitat: La suma de la capa de pedra calcària i la capa superior ofereix una protecció excepcional contra els vessaments de líquids i les condicions d’humitat, evitant possibles danys sobre aquest material.

4. Lliure de Plagues i Insectes: Gràcies a la seva composició, el Lalur Rocamadera no atrau ni emmagatzema plagues ni insectes, oferint un ambient més saludable i segur i convertint-lo en una opció pet-friendly.

5. Estabilitat Dimensional: El Lalur Rocamadera manté la seva estabilitat dimensional, evitant moviments o deformacions, i garantint un terra uniforme i durador.

6. Conserva les qualitats de la Fusta natural: Conserva totes les qualitats de la fusta natural, des de la seva aparença, fins a la seva comoditat, calidesa i textura, però sense els problemes de manteniment associats

En definitiva, Lalur Rocamadera és la solució ideal per a aquells que desitgen gaudir de la bellesa i la comoditat de la fusta natural sense comprometre la funcionalitat i la practicitat. Amb la seva resistència superior, instal·lació senzilla i sense manteniment, es converteix en l’alternativa perfecta dels parquets de fusta natural.

Contacta amb nosaltres per a descobrir més sobre aquest producte i com pot transformar la teva llar!