Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), us informem que:

1. TITULAR
El titular d’aquest lloc web és FARRERAS NADAL, S.A., amb domicili social a Carretera Santa Coloma, km. 2100 de Vilablareix (Girona), CP 17180, amb NIF A-17048752, inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 116, Foli 210, Full GI-2156. El vostre correu electrònic és: contacte@farrerasnadal.com

2. Objecte
El lloc web té per objectiu informar sobre els productes i les novetats de l’empresa i possibilitar el contacte amb FARRERAS NADAL, S.A.

3. Condicions generals d’ús
Les presents condicions generals d’ús regulen l’ús del lloc web on es facilita al públic informació relativa a FARRERAS NADAL, S.A. La mera navegació pel lloc web o accés a aquest implica l’adhesió a les condicions aquí exposades, sense perjudici d’aquelles particulars que pogués aplicar-se a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.

FARRERES NADAL, S.A. es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, qualsevol tipus d’informació continguda al lloc web o configuració I’presentació de la mateixa, sense necessitat de previ avís.

FARRERES NADAL, S.A. es reserva el dret de denegar, suspendre, interrompre o cancel·lar l’accés o la utilització, total o parcial, d’aquest lloc web a aquells usuaris o visitants que incompleixin qualsevol de les condicions previstes en aquest avís legal.

4. Drets de propietat intel·lectual i industrial
Tots els elements d’aquest lloc web, contingut, codis, font, forma, disseny, imatges, marques, logotips, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts estan protegits pels drets de la propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l’accés al lloc web implica la renúncia, la transmissió o la cessió total o parcial dels drets atorgats per la legislació sobre els drets de la propietat. Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part de FARRERAS NADAL, S.A. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part FARRERAS NADAL, S.A. serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Sense perjudici del que disposa anteriorment, determinats continguts d’aquest lloc web pertanyen als seus respectius autors i són utilitzats en aquest lloc web. Per la seva cessió, autorització o llicència a favor de FARRERAS NADAL, S.A.

L’usuari del lloc web, s’obliga a utilitzar els continguts de forma diligent, correcta i lícita, i es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular qualsevol dispositiu o sistema de seguretat dels drets de FARRERAS NADAL, S.A.

POLÍTICA DE CONFIDENCIALITAT I PROTECCIÓ DE DADES
Les dades de caràcter personal que siguin proporcionades pel propi usuari a través del lloc web, per mitjà del formulari de contacte o a través de correu electrònic, són confidencials i formaran part d’un fitxer automatitzat responsabilitat de FARRERAS NADAL, S.A. amb la finalitat de gestionar la consulta plantejada i enviar-li la informació sol·licitada.

Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament. Aquestes dades no es comunicaran a tercers sense la prèvia autorització.

L’usuari ha de llegir i acceptar la política de privadesa previ a l’enviament de les vostres dades a través del formulari que es troba al lloc web, on s’informarà al mateix de la finalitat amb la qual s’utilitzaran les vostres dades així com els drets que us assisteixen.

Així mateix, informem els usuaris que poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, oblit i portabilitat de les dades, adreçant-se per escrit al responsable del fitxer, que és FARRERAS NADAL, S.A., amb NIF A-17048752 i domiciliada a Carretera Santa Coloma, km. 2100 de Vilablareix (Girona), CP 17180 adjuntant còpia del DNI del titular de les dades o per correu electrònic a contacte@farrerasnadal.com

L’usuari serà l’únic responsable a causa de l’emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

5. Responsabilitat i obligacions
El contingut d’aquest lloc web és merament informatiu tant dels nostres serveis com de la nostra activitat empresarial. FARRERES NADAL, S.A. no es responsabilitza sobre qualsevol informació que no hagi estat elaborada per ells mateixos o no publicada sota la seva autorització, així com la responsabilitat que pugui derivar d’un ús inadequat dels continguts.

FARRERAS NADAL, S.A., no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin ocasionar-se en el sistema informàtic de l’usuari, fitxers o documents emmagatzemats, derivats de la presència de virus o altres elements lesius existents a la xarxa, derivats de la navegació per Internet, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades.

L’usuari que accedeixi a aquest lloc web, accepta les condicions exposades al present avís legal, assumint la seva responsabilitat per l’ús del mateix, comprometent-se a fer un ús adequat dels continguts i serveis que s’ofereixen.

6. Durada
FARRERES NADAL, S.A. es reserva el dret a modificar i/o actualitzar totalment o parcialment els termes i condicions exposats anteriorment, amb la finalitat d’adaptar-les a la legislació aplicable a cada moment. Qualsevol canvi que es produeixi es publicarà al lloc web a través de l’Avís Legal i estarà disponible per a tots els usuaris.

7. Llei aplicable i jurisdicció
La llei aplicable daquestes condicions dús es regeixen per la legislació espanyola.

FARRERES NADAL, S.A. i l’usuari, amb renúncia expressa del fur, sotmeten totes les interpretacions o conflictes que poguessin sorgir d’aquest avís legal als Jutjats i Tribunals de Girona.