5 generacions

Proximitat d’una empresa familiar a Girona

1904
Esteve Farreras adquireix una serradora a Girona i neix Farreras Nadal. El seu fill, Josep Farreras, va continuar amb el negoci.
1936
El 1936 la família Farreras va decidir permutar la capella, que provenia de la desamortització del segle XIX, a l’Ajuntament de Girona.
1950
Manel Nadal pren la direcció de l’empresa aconseguint un creixement i diversificació del negoci.
1980
A la dècada dels 80, Farreras Nadal va obrir una delegació al Baix Empordà amb l’adquisició d’un petit negoci de fusta anomenat Almar al carrer Indústria de Palamós.
1990
Nando Nadal, la quarta generació, pren el relleu de l’empresa consolidant Farreras Nadal com un referent a Catalunya.
2019
Actualment, els fills de Nando Nadal estan al capdavant de l’empresa posant en pràctica tots els coneixements i valors heretats del seu pare, amb el suport d’un gran equip de professionals.

0

Projectes realitzats

0

Anys d’experiència

0

Clients contents

Construïm un futur

Preservar els valors, ser honestos i atents són claus per a la nostra empresa familiar. Construïm un futur, sempre mirant a llarg termini.
Avui, Farreras Nadal continua creixent amb una clara aposta per la modernització i la presència digital, la qualitat i l’especialització en materials i fustes sostenibles. L’assessorament personalitzat i un ampli catàleg de materials fan d’aquesta empresa un referent del sector de la fusteria.

FN Soul