Consells decoratius de fusta per al teu jardí.

El jardí és un oasi de tranquil·litat i bellesa, i la fusta és un material natural que s’integra a la perfecció amb aquest entorn, afegint calidesa i encant als nostres espais a l’aire lliure. Si desitges transformar el teu jardí en un lloc acollidor i estètic, aquí et presentem alguns consells decoratius que t’ajudaran a crear un ambient únic i encantador amb la fusta.

1-Pèrgoles

Les pèrgoles de fusta són elements essencials per aportar estil al teu jardí. Aquestes estructures proporcionen ombra i resguard del sol, creant un espai perfecte per a relaxar-se o gaudir d’àpats a l’aire lliure. Pots mantenir l’aspecte natural de la fusta i aconseguir un to rústic o pots pintar-la per tal que combini amb la resta d’elements decoratius del teu espai.

2. Passarel·les i Tarimes de Fusta

Crea passarel·les de fusta que travessin el teu jardí, connecta diferents àrees utilitzant fusta tractada o recobreix els terres amb les tarimes de pi thermotractat. A Farreras Nadal disposem de fusta resistent, preparada per fer front als agents externs.

3. Tests i Jardineres de Fusta

Embelleix les teves plantes i flors amb tests i jardineres de fusta. Aquests elements naturals aportaran un toc rústic i elegant a les teves plantes, creant un contrast perfecta amb el color verd del jardí. Pots escollir diferents mides, formes i tipus de fusta per crear un ambient visualment atractiu i diferent.

4. Bancs i Seients de Fusta

Incorpora bancs i seients de fusta al teu jardí per crear zones de descans i tranquil·litat. Pots optar per un estil més clàssic o per seients més moderns que combinats amb coixins i altres elements decoratius, aportaran un toc orgànic i de disseny al teu espai exterior.

5. Escales i Graons

Si el teu jardí compta amb desnivells, utilitzar escales i graons de fusta pot ser una molt bona opció. A banda de la seva funcionalitat, ens ajuda a crear una transició suau entre les diferents àrees afegint un toc encantador i natural al teu jardí.

6. Panells de Fusta

Si estàs buscant una manera d’afegir privacitat al teu espai exterior, els panells de fusta protegeixen la teva intimitat i són visualment atractius. Aprofita per afegir-hi algunes plantes o altres elements decoratius.

7. Il·luminació amb Llums de Fusta

Afegeix un toc màgic al teu jardí amb llums de fusta que proporcionin una il·luminació suau durant les nits. Les llums càlides i tènues són perfectes per a crear un ambient acollidor i romàntic.

8. Jocs de Jardí de Fusta

Per als més petits de la casa pots incorporar jocs de jardí de fusta, com casetes o gronxadors. A banda de proporcionar entreteniment a tota la família, també contribueixen a l’estètica general del jardí.

9. Pèrgoles Verdes

A més d’utilitzar fusta per a les estructures, considera les plantes enfiladisses per a cobrir les pèrgoles i altres elements de fusta. D’aquesta manera crearàs un sostre verd, aportant frescor i naturalitat al teu jardí.


10. Detalls de Fusta en la Decoració

Finalment, no oblidis incorporar detalls de fusta amb altres elements decoratius, com cartells, rètols, prestatges o marcs per a miralls. Aquests petits detalls poden marcar una gran diferència.

Amb aquests consells decoratius de fusta, podràs transformar el teu jardí en un espai acollidor, estètic i ple d’encant. Què t’ha semblat? Creus que podries incorporar alguna d’aquestes suggerències al teu espai exterior?
La fusta, amb la seva bellesa natural i versatilitat, serà l’opció perfecta per a crear un racó màgic que et connecti amb la natura i et proporcioni moments de pau i felicitat. Embelleix el teu jardí amb la calidesa de la fusta i gaudeix d’un espai a l’aire lliure com et mereixes!