Descobreix el parquet laminat Gloria i el parquet vinílic Lalur

Tots sabem que el parquet és un element clau a l’hora de transformar espais. La seva versatilitat i bellesa aporten un gran valor afegit a qualsevol dels teus projectes.
A Farreras Nadal disposem d’una àmplia gamma d’opcions, però avui us volem parlar de dos tipus de parquet en concret: el parquet laminat Gloria i el parquet vinílic Lalur.
Cada un d’ells compta amb unes característiques úniques, i és per això que volem explicar-te amb més detall quines són les seves diferències i avantatges.

Parquet Laminat Gloria
El parquet laminat Gloria ofereix una sèrie de millores significatives. Primerament, la seva autenticitat i realisme innegable gràcies a la solució de poro sincronitzat, que dóna a l’acabat un aspecte molt similar al de la fusta autèntica. Aquesta característica permet obtenir la bellesa estètica del parquet de fusta sense comprometre la qualitat.
A més, la capa superior transparent proporciona una resistència excepcional al desgast, la qual cosa significa que el parquet Gloria és durador i resisteix bé l’ús diari. Aquesta capa també fa que sigui molt més resistent a taques i impactes, mantenint l’aparença intacta durant més temps.
Un altre avantatge del parquet laminat és la seva fàcil neteja i manteniment. No requereix una cura especialitzada i es pot netejar amb facilitat utilitzant productes de neteja habituals. Això fa que sigui una opció pràctica per a aquells que busquen un sòl de fusta amb un manteniment senzill.
Finalment, la instal·lació del parquet laminat Gloria és relativament senzilla. Molts sistemes de parquet laminat utilitzen un sistema d’encaix per a la seva instal·lació, el que significa que no es requereixen adhesius ni tècniques complexes. Això fa que sigui més fàcil per a professionals o fins i tot per a persones amb certa experiència en bricolatge.
En resum, el parquet laminat Gloria ofereix una combinació de bellesa, qualitat, resistència i facilitat d’ús. És una opció atractiva per a aquells que volen gaudir de l’aspecte de la fusta autèntica a un preu assequible sense comprometre la durabilitat i la facilitat de manteniment. A Farreras Nadal disposem de 6 referències de la marca Gloria, totes disponibles amb mida 1380x190x8:

*Recordeu que les imatges poden tenir petites variacions amb les referències reals

Sens dubte el parquet laminat és una molt bona opció a l’hora d’escollir un terra per a la teva llar, el que has de tenir en compte és que es tracta d’un tipus de parquet més susceptible a la humitat. Així doncs, és important evitar la seva instal·lació en zones exposades a possibles vessaments d’aigua o zones amb molta humitat.
Així i tot, el parquet laminat continua essent una de les opcions més escollides per a molts propietaris, sobretot pel seu cost i per la seva estètica atractiva.

Parquet Vinilic Lalur
Per altra banda, el parquet vinílic ha guanyat gran popularitat a causa de la seva resistència i durabilitat excepcional. Està fabricat amb materials sintètics que el fan molt més resistent a la humitat. Així doncs, és una opció perfecta per a certes zones de la llar com són cuines i banys.
El Parquet vinílic Lalur compta amb diversos certificats internacionals que l’avalen com a terra ecològic i higiènic i que no requereix manteniment. Si el parquet vinílic de per si ja destaca per la seva facilitat de neteja i manteniment, el parquet Lalur va més enllà en aquest aspecte.
De la mateixa manera que el parquet vinílic, aquest disposa d’una capa superior resistent que el protegeix de taques i ratllades, això ens permet gaudir sense preocupacions del seu disseny exclusiu en alta definició i del seu acabat que simula fusta.
El parquet vinílic pot imitar a un gran nombre de materials, en el cas del parquet Lalur disposem de 5 referències diferents que imiten a la fusta:

*Recordeu que les imatges poden tenir petites variacions amb les referències reals

Pel que fa a la instal·lació del parquet vinílic Lalur, aquest no requereix cola, ja que porta l’escuma incorporada i un sistema de Click 5G.
Aquest click està format per pedra Calcària, la qual cosa ens ajuda a mantenir la seva estabilitat i evitar així que es produeixin canvis per les diferents condicions climàtiques.

A Farreras Nadal estem compromesos a oferir-te solucions personalitzades i de qualitat per als teus projectes. Tant el parquet laminat Gloria com el Parquet vinílic Lalur són una molt bona opció a l’hora d’obtenir els resultats que esperes. Si encara no tens clar quina és la millor opció per a tu, no dubtis a contactar al nostre equip d’experts que t’assessorarà amb la tria d’aquest i et guiarà en tot el procés.
Recorda que també tenim les nostres portes del Showroom obertes, perquè vinguis a conèixer en primera persona les referències de parquet de les quals disposem.