FN SOUL: L’anima de Farreras Nadal

Fa més de 100 anys que ens dediquem a la comercialització i distribució de fusta dins el territori català. L’arribada de FN SOUL marca el punt de partida d’una nova etapa a Farreras Nadal. Sense perdre la nostra essència i el compromís amb el detall, seguim evolucionant per oferir un millor servei i un millor producte als nostres clients.

Així doncs, FN SOUL no sorgeix de casualitat. Amb aquest nou espai, obrim les portes de l’ànima de Farreras Nadal i alhora l’ànima d’en FerNando (en Nando, com el coneixia tothom), qui va dedicar temps i esforços a convertir l’empresa en el que és a dia d’avui i a qui li hem volgut retre el nostre petit homenatge.

Així doncs, que és FN SOUL?

FN SOUL és un espai creatiu, una eina perquè els nostres clients us pugueu inspirar a través de les múltiples aplicacions de la fusta. L’objectiu de FN SOUL és convertir-se en un espai d’inspiració on el visitant pugui donar forma a tot allò que es pugui imaginar.
A banda de poder veure i tocar el nostre producte en primera persona, aquest també serà un espai de treball on els professionals del sector, puguin portar als seus clients i mostrar-li’s de forma original tota la nostra gamma de productes.

A més a més, per a tots aquests professionals del sector, aquest serà un espai on es duran a terme formacions de producte, presentacions de nous llançaments, explicacions sobre noves aplicacions, trobades amb proveïdors, etc.

Què s’hi pot trobar en aquest nou showroom?

El showroom està distribuït en diferents estances que ens ajuden a imaginar totes les possibilitats i aplicacions dels nostres materials i productes: des d’una cuina, a l’aparador d’una botiga.
Al Showroom hi trobareu en Joan Bona, que us ajudarà amb tots els dubtes i necessitats que tingueu.

Horari i Contacte:

De Dilluns a Divendres:
de 10:00h-13:30h i de 16:00h-20:00h
Dissabtes:
de 10:00h-14:00h

Joan Bona Duch
jbona@farrerasnadal.com
T.: 637 74 89 63
Carretera Santa Coloma KM 2.1, Vilablareix