Farreras Nadal col·labora amb la Fundació Ramón Noguera

Fa un parell d’anys que des de Farreras Nadal col·laborem amb el Servei d’Orientació i Ocupació de la Fundació Ramon Noguera. L’objectiu d’aquest programa és promoure la inserció laboral oferint als seus alumnes diverses formacions i programes d’inserció. La veritat és que és un plaer poder formar part d’aquesta iniciativa, d’ençà que col·laborem amb la Fundació, hem rebut visites dels seus alumnes a les nostres instal·lacions i han estat varis els treballadors de pràctiques que han passat per la nostra empresa.

La Fundació Ramon Noguera és una entitat social sense ànim de lucre que treballa per garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Girona i el Gironès, i compta amb diferents serveis i iniciatives com la que nosaltres col·laborem.

Avui, amb aquest article, us volem presentar a en Dani, un dels participants d’aquest programa que s’ha incorporat no fa massa a la nostra empresa i amb un contracte indefinit.

En Dani és un molt bon treballador que sempre ha mostrat una gran disposició per a la feina i per al treball en equip, de manera que estem molt contents que a dia d’avui formi part de Farreras Nadal.

Recomanem aquesta experiència a totes les empreses de Girona, ja que a banda de permetre’ns conèixer i treballar amb gent extraordinària, també nosaltres hem après moltes coses d’ells, de les seves ganes de treballar i la seva bona predisposició. 

Ha estat una experiència realment enriquidora i esperem poder seguir col·laborant amb la Fundació Ramon Noguera durant molts més anys.