Melamina Soft Touch: Elegància i Sostenibilitat

La Melamina Soft Touch forma part del nostre catàleg de productes més sofisticats en disseny d’interiors. Aquest producte innovador combina la suavitat tàctil única amb un enfocament eco-amigable, oferint no sols estètica i funcionalitat, sinó també un compromís amb la sostenibilitat.

El tauler de Melamina Soft Touch es compon de materials sintètics, específicament polièsters (PET) en el seu revestiment d’ambdues cares. Aquests polièsters són fabricats amb materials totalment reciclables, assegurant la protecció de la biosfera. L’aposta per la sostenibilitat no sols està en la seva composició, sinó també en el fet que sigui un material 100% reciclable.

L’interior de la Melamina Soft Touch està fet de MDF, proporcionant un acabat uniforme que realça l’elegància del producte. A més, actualment el tenim disponible en sis colors diferents aplacats a dues cares, permetent una versatilitat estètica que s’adapta a una àmplia gamma d’estils i dissenys d’interiors.

Característiques Destacades

1. Elevada puresa i tenacitat
2. Textura suau al tacte i anti-empremtes
3. Embelleix l’acabat del producte
4. Revestiment en ambdues cares
5. Alta Resistència i Rigidesa
6. Lleugeresa: facilitant la seva manipulació i transport.

Aplicacions

La versatilitat de la Melamina Soft Touch la converteix en l’elecció ideal per a una amplia varietat d’aplicacions. Alguns dels seus principals usos poden ser la fabricació de mobles, mobiliari de cuina, armaris i estanteries, portes d’interior, revestiments de parets, elements decoratius i molt més. Es recomana sobretot per usos verticals.

Ens adonem llavors, que la Melamina Soft Touch no sols eleva l’estètica dels dissenys d’interiors, sinó que també és sostenible i versàtil.
Les mides disponibles d’aquesta melamina son les següents: 2800 x 1220 x 18 mm
No oblidis contactar amb nosaltres per a més informació!