Nova Identitat visual Farreras Nadal

Treballant la fusta des de 1904.
Aquest és el nou eslògan de Farreras Nadal.
Molt encertat creiem, tenint en compte que fa més de cent anys que ens dediquem al món de la fusta i que de fet, han estat 4 les generacions que han convertit l’empresa amb el que és a dia d’avui.

Fer un canvi a la identitat visual de l’empresa era la nostra assignatura pendent. L’objectiu era mantenir la nostra essència: la fusta i els anys d’experiència en aquest sector, però alhora, demostrar que tenim la mirada fixe al futur i a tots aquells nous projectes que vindran.
Amb aquestes premisses, apareix la idea del nou logotip. Per una banda, un eslògan que defineix qui som ‘’Woodworking since 1904’’ i per l’altre, una imatge inspirada en la naturalesa, l’artesania i la fusta. Tres elements que sense dubte, encaixen a la perfecció amb el que som i els nostres valors.

Les línies suaus i harmòniques dibuixades a mà, aporten un toc actual i modern al disseny del logotip. Hem considerat que el picot, era l’animal perfecte per explicar aquesta continuïtat i alhora evolució de la nostra essència.
La gama cromàtica escollida es basa en tons negres i grisos, colors que aporten honestedat i solidesa, atributs que ens defineixen i que els nostres anys d’experiència avalen. La incorporació del color verd vol expressar el compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i el medi ambient, sens dubte, un valor fonamental per a nosaltres.
Comença una nova etapa a Farreras Nadal,
Evolucionem per tu, mantenint els nostres valors de sempre.