Quin és el millor parquet per a la teva llar?

En el moment de realitzar una reforma, el terra sempre és un dels principals aspectes a tenir en compte. El parquet, és una opció que molts de nosaltres valorem per a poder aportar un toc de calidesa i modernitat a la nostra llar.

A Farreras Nadal disposem de diversos tipus de parquet, i una de les classificacions que fem és la següent: parquet vinílic, parquet sintètic i parquet de fusta massissa.

Cada tipus té les seves pròpies característiques i avantatges, per la qual cosa és important conèixer les diferències entre ells abans de prendre una decisió sobre quin és el millor per a la teva llar.

Parquet vinílic

El parquet vinílic és una opció popular per als qui busquen un terra resistent i durader. Està fet de capes de vinil premsades i fusionades per ser més resistent a l’aigua i al desgast. Aquesta és un gran avantatge per a aquells que busquen un terra fàcil de mantenir i netejar, ja que el parquet vinílic no requereix segellament ni poliment.

A més, el parquet vinílic és fàcil d’instal·lar, ja que es pot colocar directament sobre una superfície existent, la qual cosa redueix el temps i els costos d’instal·lació. A Farreras disposem de parquet vinílic amb sistema clic i amb 4 micro bisell.

Un altre avantatge d’aquest tipus de parquet és la seva àmplia gamma de dissenys i colors. Pot simular fusta, pedra o marbre, la qual cosa el fa ideal per a qualsevol estil de decoració. El parquet vinílic és també un terra suau i càlid al tacte, la qual cosa el converteix en el terra perfecte per a llars amb nens i mascotes.

A Farreras Nadal també disposem de vinílic SPC amb base incorporada.

Parquet sintètic

El parquet sintètic, també conegut com a parquet laminat, és una altra opció popular per a aquells que busquen un terra fàcil de mantenir i de baix cost. Està fet d’una capa superior de resina que s’assembla a la fusta, i una capa inferior de fibra d’alta densitat que proporciona estabilitat.

El parquet sintètic és fàcil d’instal·lar, ja que s’encaixa en el seu lloc i no requereix cola. Això fa que el parquet sintètic sigui ideal per a aquells que desitgen instal·lar el terra ells mateixos.
El que cal tenir en compte és que es necessita una base per a la seva instal·lació, a Farreras Nadal disposem de diferents qualitats per a aquesta mena de material.
Una altra dels avantatges del parquet sintètic és que és resistent al desgast. També és resistent a la humitat i fàcil de netejar.

El parquet sintètic ve en una àmplia varietat de dissenys i colors pero cal tenir en compte que no es pot polir o renovar com el parquet de fusta massissa.

Parquet de fusta massissa

El parquet de fusta massissa és l’opció més tradicional i duradera. Està fet de taules de fusta massissa que s’encaixen entre si. Aquesta opció és més cara que el parquet vinílic i el parquet sintètic, però té l’avantatge de ser renovable i resistent al desgast.
Per a la seva instal·lació és necessari aplicar cola o base.

Una dels principals avantatges del parquet de fusta massissa és la seva bellesa natural i la seva calidesa. La fusta és un material natural i càlid al tacte, la qual cosa el fa ideal per a llars acollidores.

A Farreras Nadal disposem d’una àmplia gamma de fusta natural per a aquesta mena de parquet: HDF acabat en oli natural, vernissats setinats, mats, etc.
També disposem de parquet natural amb sistema de muntatge clic o encolat, amb 4 bisell i sense bisell.

Si encara no tens clar quin és el parquet perfecte per a tu, no dubtis en contactar-nos!