Tarimes d’exterior

L’arribada de la primavera sempre és un moment molt esperat. Els dies s’allarguen, les temperatures es suavitzen i comencem a passar més estones a l’aire lliure.

Si ets dels que té la sort de tenir jardí, terrassa o inclús un petit balcó, llavors es probable que en aquesta època de l’any li donis més ús que mai i hi passis llargues estones.

Escollir la fusta per a les zones d’exterior és sempre una bona opció. A banda de ser un material resistent i fàcil de mantenir, també aporta una estètica actual i minimalista. Afegir fusta al teu jardí crearà un ambient càlid i acollidor fent que el gaudeixis encara més quan hi passes estones per relaxar-te, per prendre el sol o per compartir amb la família.

A Farreras Nadal disposem d’una sèrie de materials i tarimes d’exterior que segur s’ajusten a les teves necessitats.

Recorda que les tarimes d’exterior tenen un gran nombre de possibilitats, no fa falta tenir un gran jardí, a les terrasses o als patis urbans també hi tenen el seu lloc, inclús són una molt bona opció per revestir alguna paret o banc del teu espai exterior.

T’expliquem algunes de les nostres opcions:

Tarima tecnològica Exterpark Cube

Es tracta d’una tarima amb mètode de producció coextruit i acabat amb textura de fusta. El seu sistema de muntatge no utilitza caragols i això ens permet desmuntar les làmines de forma independent en cas de reparació.

A més a més és un material altament resistent a les taques.

En aquest cas disposem de diferents colors perquè puguis escollir el que més t’agradi. Des d’un acabat color ipe a un color teka, passant pel gris i inclús pel blanc trencat.

Tarima de fusta IPE o de Gràpia Lasurada.

Les dues consisteixen en una tarima de fusta tropical massissa de gran solidesa, durabilitat i resistent a la intempèrie. La seva instal·lació habitual es amb grapes i ambdues presenten un perfil llis.

Tarima tractada flandes autoclau

Es tracta d’una tarima de fusta de Pi de Flandes d’una gran solidesa, durabilitat i resistent a la intempèrie. La fusta amb tractament autoclau té una major durabilitat a l’exterior.

En aquest cas hi ha l’opció de les tarimes amb instal·lació per grapa o les tarimes autoclau amb perfil canto romat que s’instal·len mitjançant cargols vistos.

Si encara tens dubtes sobre quina seria la millor opció per a tu, no dubtis en contactar-nos, t’assessorarem amb tot el que faci falta.