Vols reformar la teva cuina?

La cuina és considerada, per a moltes persones, el nucli central de la casa. I és que no sols és un espai funcional on cuinar, sinó que sovint també es converteix en el punt de trobada de tota la família.
A més de ser un espai d’inspiració on crear noves receptes i deixar volar la imaginació als fogons, també és el lloc on compartim moments amb els altres: ens expliquem com ha anat el dia, fem un mos… i sense adonar-nos, passem moltes més hores de les que imaginem.
Tenir una cuina bonica es converteix en un desig per a molts, i encara que a vegades no tenim clar el que volem, sí que pensem que la nostra cuina necessita un canvi.
Escollir els acabats, triar entre cuina oberta o no, saber quins són els millors paviments per a aquesta estança… i la pregunta del milió… Quines són les opcions més econòmiques i eficients? 
Doncs bé, a Farreras Nadal, a més de disposar de materials per a terres, ara també hem incorporat una nova gamma per al mobiliari de cuina i encimeres. T’expliquem alguns dels més destacats, les seves característiques i les seves aplicacions.

Aglomerat aplacat 2 cares HPL Fenix i HPL Fenix
Aquests taulers són una resposta tècnica i estètica a dues tendències del disseny: materials intel·ligents i superfícies mats. Aquest material és adequat tant per a les instal·lacions horitzontals com verticals, donant un plus de qualitat a l’acabat del mobiliari.
A més són materials reflectors de la llum, amb tacte suau i antiditades digitals. Permeten també la seva reparabilitat tèrmica de micro-ratllades.
Aquests són alguns dels colors que trobaràs:

Encimeres compactes solid core nucli mateix color; pedres KER d’Arpa i Fenix
Una col·lecció que dona llibertat per a crear mobiliari i elements de disseny amb un color homogeni i creant una elegant combinació estètica entre decoració i nucli.
Aquest material és ideal per a encimeres de cuina, al ser el nucli del mateix color aporta continuïtat tridimensional, versatilitat de treballar el material sense cantonades i una major llibertat de disseny a través del gravat amb CNC.
De la mateixa manera que l’aglomerat, el material Fenix és reflector de la llum, amb tacte suau i antiditades digitals. Permet també la seva reparabilitat tèrmica de micro-ratllades.
Disposem de colors sòlids, però també colors texturitzats que imiten l’acabat marbre.

Melamines FN Soul
Amb els taulers de melamina FN Soul oferim una alternativa a la fusta autèntica i a la xapa de fusta. Es tracta d’un material molt resistent al pas del temps que combina l’aspecte i el tacte natural amb els avantatges del HPL i la melamina.
Les seves principals característiques són la seva resistència a les ratllades i a les taques, així com el seu aspecte atemporal.
Aquestes són algunes de les referències de les quals disposem:

Com pots veure, hi ha moltes opcions per a reformar la teva cuina, donar-li un toc modern i crear un ambient més càlid i acollidor.
Si encara no tens clar quina és la millor opció per a la teva cuina, no dubtis en contactar-nos, t’assessorarem amb tot allò que necessitis.